10 snabba fakta om Himlekök

  1. Rekommenderat – Våra nöjda kunder är våra bästa marknadsförare. Hela 80 procent av våra nya kunder har blivit rekommenderade av någon som redan har ett Himlekök.
  2. Skräddarsytt – Hos oss kostar det inget extra att få precis det du vill. Vi har inget standardsortiment, istället skräddarsys varje inredning helt efter våra kunders önskemål och förutsättningar.
  3. Egen möbelsnickare – Himlekök har en unik tillverkningsprocess där en och samma möbelsnickare följer hela tillverkningsprocessen – från kapnotor och materialval till ytbehandling och montering. Det ger både yrkesstolthet och en kvalitet du kan lita på.
  4. Personlig service – Vi värdesätter den nära kontakten med våra kunder och har därför valt att arbeta helt utan återförsäljare. Allt kontakt sker direkt med snickeriet vilket ger korta ledtider och lägre kostnader.
  5. Ytbehandling – Alla våra målade kök målas med två lager grundfärg följt av ytterligare två lager toppfärg. Något som ger en tålig yta som håller många år. Kulören? Den väljer du fritt ur NCS-skalan.
  6. Stommar och trälådor – Oavsett om våra stommar är tillverkade i massivträ eller av möbelskiva är de alltid 19 mm, vilket ger en helt överlägsen kvalitet jämfört med tunnare stommar. Våra lådor i massiv ek, ask eller valnöt tillverkas av fyra hela sidor som sammanfogas med traditionellt sinkade hörn. En metod som inte bara är vacker utan också ger en ojämförlig stabilitet och hållbarhet.
  7. Samarbetspartners – Vi samarbetar med ett antal särskilt utvalda leverantörer som alla håller den höga kvalitet vi tycker att ett Himlekök förtjänar. Här finns bland annat Bluhm, Decosteel, Fjäråskupan. Miele, Gaggenau, La Canche och Ilve.
  8. Produktuveckling – Våra bästa idéer får vi ofta från våra kunder. Vi älskar att bli utmanade och få förslag på nya lösningar. Oavsett om det gäller en ny designstil eller en teknisk konstruktion.
  9. Yrkesstolthet – Våra duktiga medarbetare är en förutsättning för vår framgång. Vi är därför stolta över att ha en nästan obefintlig personalomsättning. Här trivs människor och får möjlighet att utvecklas i arbetet. Det ger yrkesstolthet.
  10. Kvalitet – Himleköks produkter håller allra högsta kvalitet. Därför kan vi med stolthet lämna 30 års garanti på våra snickeriprodukter.