Jobba hos oss

Från Passion till Himlekök

Himlekök har sina rötter i det lilla garageföretaget. Vi grundades 1995 av Polismannen Krister Adolfsson som älskade att snickra på fritiden. Krister hade ingen formell bakgrund inom snickeri utan drevs av en passion att skapa, en kärlek till äkta hantverk och att göra saker på sitt sätt. Och på den vägen är det; hantverket är viktigt för oss och vi tror att allt går att göra bättre om vi bara tänker till själva och hela tiden utmanar oss att bli lite bättre för varje ny inredning vi tillverkar.

 

Då som nu är kreativitet, hårt arbete, eget ansvar och en passion för det genuina hantverket kärnan i allt vi gör. Vi har, tillsammans med våra kunder, vuxit och är idag en av Sveriges ledande tillverkare av platsbyggda kök och annan skåpsbaserad inredning. Vår filosofi är att trivs vi på jobbet så gör vi ett bra jobb. För vissa av oss innebär det att surfa på lunchen, för andra att ta en promenad ner till havet för att finna inspiration.

 

Vi har kunder över hela Norden men all försäljning sker direkt från snickerifabriken i Varberg där vi också har vårt showroom. Tillverkningen sker i Varberg och Falkenberg där vi tillverkar allt från grunden, från stomme till lådor och lucker.

 

Vi är idag 23 medarbetare varav 15 arbetar med tillverkning och åtta på kontoret. Himlekök är ett värderingsdrivet företag där vi värdesätter att ha kul och prestera tillsammans och stor vikt läggs därför vid de personliga egenskaperna.